Kedves Látogatók!

Ez a lap elsősorban a srácoknak, nekünk szülőknek, nagyszülőknek, barátoknak, ismerősöknek készült és mindenki másnak, aki még hisz a Magyar labdarúgás jövőjét jelentő fiatalokban. Szeretnénk néhány felejthetetlen pillanatot megörökíteni és világgá kürtölni kedvenceink fontosabb eseményeit.

"Egy jó fotó többet mond, mint ezer szó!"

A mai futball állapotát azt gondoljuk, hogy mindenki ismeri, ahhoz túl sok hozzáfűzni való nincs. Ezek a srácok még tiszta szívvel, lelkesedéssel, nagy-nagy játékszenvedéllyel teszik a dolgukat. öröm nézni egy-egy mérkőzésüket! Ezért úgy gondoltuk, hogy nagyobb nyilvánosságot érdemelnek, mint ami egyébként járna nekik. Ismerje meg Őket a Világ már most!
Annyi nyilatkozat, annyi magyarázat hangzik el manapság a honi labdarúgás helyzetéről, hogy az már a könyökünkön jön ki, helyette oldalunkon beszéljenek a képek és a számok! Hisszük, hogy ezek a srácok pár év múlva meghatározó szereplőivé válhatnak az élvonalbeli labdarúgásunknak , hát segítsük Őket Mi is!
Eltökélt szándékunk, hogy ne csak a honlap támogatására szerezzünk szponzorokat, hanem az utánpótlás képzésére is, ezen belül elsősorban a 94-es korosztálynak. Ezzel kapcsolatban már kezdeti lépéseket tettünk a szakterületünkön, neves nyugat-európai cégek szinpátiáját elnyerve.

szerkesztőség