2006.06.15.,17. Bajnoki érmek, záró buli

Csapatunk elõször indult a korosztályos MLSZ bajnokságban, amit sikeresen meg is nyert. A bajnokság 30 fordulóján túljutva, vesztett mérkõzés nélkül lett aranyérmes!
A mai napon történt az érmek és a különdíjak átadása, edzõnk és Rubold Péter az FTC labdarúgó utánpótlás szakágvezetõ közremûködésével, aki egyben az U19 edzõje is. Rubold Péter elmondta, hogy nagyon büszke az FTC vezetése csapatunk teljesítményére, hiszen õk a legidõsebb korosztály, akik bajnokságot nyertek az idényben. Gratulálunk, ez remek teljesítmény volt! Hajrá Fradi!

 

Mondhatnánk, hogy a hivatalos érem- és díjátadás után következett a már hagyományosan megrendezésre kerülõ kötetlen évzáró buli.
A szülõk az idén is kitettek magukért, nagyszerû, fesztelen, családias évzáró rendezvényen vehettünk részt. Külön köszönet "Balu" papa, mama áldozatos szerepvállalásáért és csak remélni merjük, hogy nem nagyon amortizálták le a srácok a nyaralójukat.
Azt gondolom, hogy mindenki nevében mondhatom: nagyon jól éreztük magunkat és bízunk benne, hogy jövõre is hasonló örömünnepen vehetünk részt.

Most mi is elmegyünk egy kis szabira. Mindenkinek jó nyaralást, pihenést kívánunk! Találkozunk lúlius 17-én. Hajrá Fradi!