2006.06.11. Rhein Ruhr Cup 2006. nemzetközi utánpótlás torna, Duisburg

A negyedik nap: Immár a legjobb négy között léptün pályára az SF Rickingen csapata ellen az elõdöntõ helyosztón. A 93-as korosztályú csapat ellen 2:1-re vezettünk is, de az az egy év korkülönbség végülis eldöntötte a mérkõzés végeredményét 4:2-re veszítettünk. Végül ez a csapat nyerte a tornát is.

A következõ mérkõzésen a 3. vagy 4. helyért játszottunk, amit úgy gondoltunk, hogy egy sima meccs lesz, hát tévedtünk. Itt már egy bíró és két aszisztens vezette a mérkõzést és nyugodtan kimondhatjuk, hogy mindent elkövettek a német csapat gyõzelme érdekében. (aki ott volt az tudja) A szurkolóink idegszálait pattanásig feszítõ mérkõzés 2:2-re végzõdõtt az FC Saarbrücken ellen.

11-es rúgások következtek, a bírók még mindig nem adták fel, próbálták megzavarni kapusunkat, de hiába, az ötbõl két érintéses és egy biztos védéssel hálóõrünk remek teljesítménnyel biztosította a gyõzelmet. Nagyban hozzájárult még a sikerhez a létszámában maroknyi, de hangerõben óriási szurkolótáborunk!

Harmadik dobogós helyen végeztünk ezen a rangos tornán és a torna legjobb játékosa is csapatunkból került ki! Gratulálunk! Szép volt fiúk! Hajrá FRADI!

vissza