2008-05-10 FTC-Váci Titánok edzõmérkõzés.


A mai edzõmérkõzés információnk szerint, többek között azzal a nem titkolt szándékkal szervezõdött, hogy alkalom nyíljon a csapatunkból távozni kívánók helyére játékosokat válogatni. Ugyanis többen készülõdnek az MTK csábításának engedve távozni ill. mások a Rapid Winnél próbálnának szerencsét.
Közben kiderült, nem csak mi figyeltünk meg játékosokat, hanem csapatunkat is "megfigyelték" és nem más, mint a Sheffield United, egyesületünk új tulajdonosának képviselõi.
Ron Reid a Sheffield United utánpótlás-akadémia igazgatója és Bobby Davison három (védõ, középpályás, csatár) játékosunknak ajánlott fel óriási lehetõséget jelentõ, elsõ körön egy angliai utazást követõ spanyolországi tornán való részvételt. (idõközben csatárunk visszalépett)
A spanyolországi Murcia-ban rendezendõ tornán, így játékosaink már a Sheffield United szineiben, nem kissebb csapatokkal mérkõzhetnek, mint a Barcelona, Real Madrid korosztályos csapata.
Információink szerint csapatunkból további játékosok kapnak még lehetõséget, sõt a késõbbiek folyamán az egész csapat utazhat Angliába.
Úgyhogy srácok a nehéz évek után itt a lehetõség, ÉLJETEK VELE! Hajrá Fradi!