2007-06-17 Idényzáró


A mai napon tartotta csapatunk a már hagyományos évadzáró rendezvényét. Szerintem most sikerült egy olyan helyet találni, ami nagyon jó körülményeket biztosított a srácoknak és szülõknek egyaránt. (bánhatja az aki nem jött el)
A rendezvényen részt vett Barna bá' és segítõje Api bá' is. Végre sikerült kötetlenül beszélgetni velük, igaz már tét nélkül, hiszen, mint ahogy azt már mindenki tudja edzõinkkel ez volt mostanság az utolsó közös programunk. KÖSZÖNJÜK az eddigi munkájukat és sok sikert kívánunk nekik a jövõben!
A keret részvételi arányát tekintve mint egy 50%-osra tehetõ. (vajon miért?) Mintha elfogyni látszana a már jól megszokott baráti, családi hangulat. (Ja idõközben eltelt néhány év?) Hát igen, mint az élet más területén itt is beindult a kíméletlen rivalizáció, ármánykodás, ami nem igen segíti a csapat illetve a közösség építést. A klubunk környékén zajló bizonytalan események sem éppen a jövõképet formálják. Mindezek ellenére még létezik a csapat és szülõi gárdában egy lelkes mag aki próbálja összetartani a közösséget. KÖSZÖNJÜK nekik, remek rendezvény volt, aki ott volt nagyon jól érezte magát. Kellemes nyaralást kívánunk mindenkinek! Hajrá Fradi!