2007-01-19 utánpótlás szülõi értekezlet



Kedves látogatók!
Aki figyelemmel kiséri a napi híreket, eseményeket egyesületünk házatájáról, annak ez nyilván nem újdonság. Immár kijelenthetjük a súlyos anyagi problémák elérték az utánpótlás szakágát is. (reménykedtünk ez elkerül minket!) Hát nem így történt, így már testközelbõl érezhetjük a probléma jelenlétét. Nevezetesen: az edzõk egyhetes munkabeszüntetést helyeztek kilátásba az elmaradt több havi munkabérükkel kapcsolatos követelésüknek nyomatékot adva. Egyeztetés egyeztetést követett, aztán mégiscsak lett edzés, áthidaló megoldás született. (tüneti kezelés) A probléma méregfogát azonban még nem sikerül kihúzni, ennek megkisérlésére jött létre az FTC utánpótlásmenedzsment kft., aki megpróbálja menteni a menthetõt nagyon helyesen, véleményünk szerint is a Ferencváros talán egyetlen óriási értéke az utánpótlás.
2007.01.19-én tartott szülõi értekezleten tájékoztatást kaptunk a társaság elképzeléseirõl. (Blikk 2007.január 20.) Egyebek között grandiózus terveket irányoztak elõ az utánpótlás jövõjét illetõen. (pl. Albert Flórián Akadémia, stb.)
Ehhez persze rengeteg pénzre van szükség, de ez egyenlõre még nem látszik tisztán, hogy honnan, miután elhangzott, hogy manapság nagyon nehéz nagyobb szponzorokat szerezni.
Mi magunk részérõl (néhány szülõ) megtettük az ezzel kapcsolatos elképzeléseinket a társaság felé, ami lehet, hogy érdeklõdésre számíthat. Pontosabban számtalan szülõ, kis és közepes vállalkozás vezetõje, tulajdonosa, és szívesen támogatná cégszerûen, hivatalosan, ha nem is sokkal, de "sok kicsi sokra megy" alapon az utánpótlást. Az új menedzsment vezetésétõl ezért csak korrekt elszámolást, korrekt szakmai munkát, irányítást, háttérmegállapodásoktól, sumákolásoktól mentes esélyegyenlõ elbánást kérnénk.
Az FTC utánpótlásmenedzsment kft. tagjai: Berkes Koppány, Árpási Kolos, Faragó Tibor, dr. Kárl Ferenc, ifj. Albert Flórián, Lipcsei Péter.
Sok sikert a munkához!
Tegyünk az utánpótlásért, a FTC-ért! Hajrá Fradi!

Váci-torna 2007.01.21.
"Kettõbõl egy"
Csapatunk eredeti elképzelés szerint két részre osztva egy-egy különbözõ helyszini tornán vett volna részt. Cegléd 20-án és Vác 21-én, ebbõl az utóbbi realizálódott, most sikerült kiköszörülni a Budakalászi tornán esett csorbát. (képanyag nem készült) Csapatunk remek teljesítményt nyújtott elsõ helyezést ért el.
Szép volt fiúk! Hajrá Fradi!